De steunpilaar van onze jeugdopleiding

Op het gebied van sponsoring biedt Brabant United het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Brabant United streeft hierbij naar maatpakketten die optimaal inspelen op de doelstellingen van uw onderneming op het gebied van marketing, relatiebeheer en bedrijfscommunicatie.

Exposure

De wedstrijden van Brabant United worden wekelijks gespeeld in de stadion van FC Den Bosch. Vele belangstellenden volgen iedere week deze wedstrijden door een bezoek aan het stadion, de samenvattingen van de wedstrijden op ons Youtube kanaal en nieuwsberichten op Facebook. Brabant United bereikt hiermee wekelijks een publiek van meer dan 5000 personen. Dit aantal neemt nog altijd dagelijks toe. Naast de sportieve prestaties zorgen wij voor steeds meer naamsbekendheid voor onze jeugdopleiding via internet, social media, lokale en regionale media. Daarnaast heeft Brabant United in Timmermans Infra Stadion De Vliert (FC Den Bosch) tal van op toeschouwers gerichte reclame-uitingen. De club biedt het bedrijfsleven hierdoor een breed scala aan mogelijkheden om optimaal in te spelen op de door hen gesegmenteerde doelgroepen.

Relatiemarketing en hospitality

Op het gebied van relatiemarketing en hospitality zijn namens Brabant United de thuiswedstrijden van FC Den Bosch  een perfecte gelegenheid om prospects of bestaande klanten uit te nodigen, of om nieuwe contacten op te doen. Sponsors genieten elke thuiswedstrijd van de combinatie voetbal, Brabantse gezelligheid en zaken doen, op een mooie locatie in Timmermans Infra Stadion De Vliert in Den Bosch. Thuiswedstrijden van FC Den Bosch zijn dan ook uitermate geschikt als ontmoetingsruimte en bieden u en uw relaties een gastvrij, zakelijk platform. Businesspartners van Brabant United kunnen iedere thuiswedstrijd tevens genieten van een heerlijke lunch of diner, verzorgd door de culinaire partner. Na afloop van de wedstrijd kunt u vervolgens in de businessruimte onder het genot van een drankje en een hapje in een uitstekende sfeer contacten leggen met potentiële klanten, of de relatie met uw bestaande klanten verder versterken.

Business-to-business

Met het oog op business-to-business organiseert Brabant United een aantal activiteiten buiten het voetbal om. Tijdens deze activiteiten creëert Brabant United een zakelijk platform voor haar relaties en stelt men alles in het werk om bedrijven met elkaar in contact te laten treden. Een netwerk op zowel lokaal en regionaal als nationaal niveau ligt binnen handbereik. Op jaarbasis zullen wij meerdere business events organiseren.

Business-to-consumers

Ook in acties gericht op de consumentenmarkt denkt Brabant United graag met het bedrijfsleven mee. Brabant United biedt haar businesspartners onder meer mogelijkheden op het gebied van sampling, productpresentatie en productconfrontatie. De club treedt graag met haar partners in gesprek om de activatie van het sponsorschap zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Bouwen aan de toekomst

Brabant United maakt met haar businessnetwerk in toenemende mate deel uit van de economische infrastructuur binnen de provincie Noord-Brabant. Het aantal relaties is sinds de oprichtig van de jeugdopleiding in 2014 inmiddels uitgegroeid tot een uniek regionaal businessplatform met ongeveer 400 bedrijven uit iedere mogelijke branche. Als club proberen wij binnen de mogelijkheden alles in het werk te stellen om de juiste voorwaarden te creëren voor onze businesspartners. Door in te spelen op de commerciële doelstellingen van het bedrijfsleven ontstaat een win-winsituatie voor alle partijen. Binding, service en creativiteit staan hierbij centraal, zodat relaties voor de lange termijn ontstaan en samen kan worden gebouwd aan de toekomst van de businesspartner en Brabant United!

Commerciele mogelijkheden

Onder het menu-item "Commerciele opties" treft u een overzicht aan met commericiele mogelijkheden die Brabant United haar potentiële business partners biedt. De commerciële afdeling licht deze mogelijkheden graag toe aan de hand van een persoonlijk gesprek. U kunt contact opnemen met de commerciële afdeling via info@brabantunited.nl


Meer info

Hey voetbaltalent!

Heb jij interesse?
Klik hier en schrijf je in!
Inschrijven

Meer info

Facebook

Uitslagen