Mentale begeleiding

Het vak van toekomstig profvoetballer vraagt van spelers dat zij al op jonge leeftijd zelfstandigheid ontwikkelen. Van hen wordt verlangd dat zij zowel binnen als buiten het veld keuzes maken die de kans vergroten om te slagen als profvoetballer. Brabant United heeft als taak de spelers in deze groei naar zelfstandigheid te begeleiden.

Brabant United heeft een programma ontwikkeld om deze doelstelling te realiseren. Dit programma is gericht op de trainers, ouders en de spelers en wordt gefaseerd ingevoerd. Alle spelers worden ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor willen wij een klimaat bij de jeugdopleiding creëren waarbinnen ontwikkeling, discipline, hard werken, samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid normale zaken zijn.

De jeugdopleiding van Brabant United heeft dezelfde belangen als de ouders van de spelers. Daarom betrekken wij de ouders actief bij de manier waarop Brabant United de spelers naar zelfstandigheid begeleidt. Brabant United wil dat ouders en trainers op één lijn zitten voor wat betreft de ontwikkeling van het kind.

Joep Meijs en Niek Nihot verzorgen bij Brabant United de workshops voor de teams, ouders en technische staf en hebben ook regelmatig individuele gesprekken met spelers om ze te ondersteunen in hun mentale ontwikkeling.


Meer info

Hey voetbaltalent!

Heb jij interesse?
Klik hier en schrijf je in!
Inschrijven

Meer info

Facebook

Uitslagen