Video analyse

Naast het voetballen neemt de technologie binnen de sport een steeds grotere rol van betekenis in. Zo zijn ook diverse innovatieve technologiën Brabant United binnengedrongen. 


Bij de oprichting van Brabant United is binnen de Jeugdopleiding van Brabant United ook direct gekozen om gebruik te gaan maken van technologische hulpmiddelen in de vorm van een videoanalysesysteem. Wij maken hiervoor gebruik van het analysesysteem van NAC sport. Met ingang van het seizoen 2015-2016 zijn er dan ook op de locatie Den Bosch en Waalwijk videoanalisten aangesteld die alle wedstrijden op zaterdag vastleggen.

De videoanalisten bieden hulp aan de spelers en de volledige technische staf van Brabant United. Door het maken van video-opnamen tijdens de wedstrijden biedt de videoanalist hulp bij het analyseren van spelers en teams. De technische staf gebruikt deze beelden voor de wedstrijdanalyse en nabespreking met het team en individueel met spelers. Spelers kunnen op hun beurt thuis inloggen in het Spelervolgsysteem en zo hun eigen acties bekijken en analyseren.


Meer info

Hey voetbaltalent!

Heb jij interesse?
Klik hier en schrijf je in!
Inschrijven

Meer info

Facebook

Uitslagen