Voetbalschool

Sta jij het liefst elke dag op het trainingsveld? Wil je veel plezier maken, maar ook beter worden, naast de trainingen bij je eigen team? Op zaterdag heb je meestal een wedstrijd, maar wil je op zondag ook het liefst op het veld staan? Dan is er vaak géén activiteit, maar niet getreurd! Vanaf eind november 2016 start de Brabant United Voetbalschool weer in het stadion van FC Den Bosch. Dus kun jij ook lekker op vrijdag extra trainen!


De Brabant United Voetbalschool is er voor alle jongens en meisjes die geboren zijn in 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 of 2010 en het leuk vinden om te voetballen, en graag in extra trainingen uitgedaagd willen worden. Er wordt getraind in het stadion van FC Den Bosch. 

Praktische informatie

De trainingen worden georganiseerd op vrijdag avond in het stadion van FC Den Bosch.

Eén cyclus duurt 9 trainingen. De trainingen zijn verschillende dagen, namelijk: vrijdag 25 november, 2 en 16 december,
20 januari, 12, 17, 24, februari en 10 en 24 maart 2017.

Kosten

De kosten voor de Brabant United Voetbalschool bedragen € 159,95 (de eerste trainingscyclus), daarnaast moet je eenmalig het Brabant United Voetbalschool-kledingpakket aanschaffen zodat we er allemaal uniform bij lopen. De kosten voor dit mooie zomer- en winterpakket zijn slechts € 37,50. Hiervoor krijg je een shirt, korte broek, trainingspak met lange mouwen en sokken. 


Let op: onze Macron-kleding heeft een andere maatvoering dan gangbaar is. Macron gebruikt de maten 3XS, XXS, XS en S in plaats van 128, 140, 152 en 164.  MACRON MAATTABEL


Wanneer je al in het bezit bent van een (passend) Brabant United-kledingpakket geef dan bij de inschrijving aan dat je dan al in bezit bent van een kledingpakket.

Inschrijven

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven! Er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Brabant United Voetbalschool, daarbij geldt vol=vol. Wil je samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje en/of zusje deelnemen? Dan kun je je voorkeur opgeven tijdens het invullen van het inschrijfformulier. Vergeet hen natuurlijk niet op de hoogte te brengen van de RJO Brabant United Voetbalschool.

Wekelijks zullen we de inschrijvingen verwerken en sturen wij een  bevestigingsmail en factuur. Pas als je de bevestigingsmail hebt ontvangen en de betaling is voldaan, is de deelname definitief. Het kan dus zijn, dat niet direct een bevestiging ontvangt maar dat je daar enkele dagen op moet wachten.


Meer info

Hey voetbaltalent!

Heb jij interesse?
Klik hier en schrijf je in!
Inschrijven

Meer info

Facebook

Uitslagen